Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá, 8-16 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Blog
10.09.2021 Údržba
Ochrana dřeva před zimou
DEKORA- nejlepší vodou ředitelná lazura číst celé
11.06.2021 Rady a tipy
Jak na dřevěnou fasádu?
Jak si poradit s dřevěným štítem, nebo obložením? číst celé
26.04.2021 Údržba
Údržba dřevěných povrchů oken a dveří
Pro docílení delší životnosti povrchu dřevěných oken a dveří byl vyvinut systém péče umožňující oživení a prodloužení funkčnosti. číst celé
Zobrazit všechny články
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • informace o zakoupeném zboží
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 60 dní a to za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  4. Ke zpracování těchto osobních údajů Správce využívá tyto Zpracovatele:

    • Poskytovatel služby Heureka, provozované společností Heureka Shopping s.r.o., sídlem Karolinská 650/1, 186 00, Praha 8-Karlín
    • Marketingová agentura ………
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to kliknutím na odkaz pro úpravu preferencí soukromí v dolní části webu, kde lze udělený souhlas e-shopu odvolat. Dále lze vzít souhlas zpět kliknutím na příslušný odkaz v emailu s dotazníkem spokojenosti. V takovém případě se odhlásíte z odběru na straně poskytovatele služby Heureka.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení zasílání dotazníku spokojenosti
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Ochrana dřeva před zimou
10.09.2021 Údržba
Ochrana dřeva před zimou
DEKORA- nejlepší vodou ředitelná lazura číst celé
Jak na dřevěnou fasádu?
11.06.2021 Rady a tipy
Jak na dřevěnou fasádu?
Jak si poradit s dřevěným štítem, nebo obložením? číst celé
Údržba dřevěných povrchů oken a dveří
26.04.2021 Údržba
Údržba dřevěných povrchů oken a dveří
Pro docílení delší životnosti povrchu dřevěných oken a dveří byl vyvinut systém péče umožňující oživení a prodloužení funkčnosti. číst celé
Čím natřít dřevěnou podlahu a schody v interiéru?
21.04.2021 Rady a tipy
Čím natřít dřevěnou podlahu a schody v interiéru?
Úprava povrchů pomocí tvrdého voskového oleje KRISTAL. číst celé
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.
Kde nás najdete

Československé armády 253

Valašské Klobouky

766 01

Kontakty
FIBO COLOR
FIBO COLOR
(Po-Pá, 8-16 hod.)
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz